O nama

RAČUNOVODSVENA AGENCIJA „FILMA COMPUTERS“ DOO naslednik je AGENCIJE ZA RAČUNOVODSTVO, FINANSIJE I SOFTVER „RAFIS" koja je osnovana 12.12.1990. godine kao preduzetnička radnja. Kao preduzeće postojimo od 13.01.1998. godine. Od početka pratimo promene propisa i trendove u razvoju računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga i sa razvojem informacionih i komunikacionih tehnologija u mogućnosti smo da Vam ponudimo naše usluge bez obzira na Vašu lokaciju. Imamo klijente i iz drugih delova Srbije, čime potvrđujemo i naše online kapacitete. Pored osnovne računovodstvene i knjigovodstvene delatnosti pružamo i usluge iz oblasti menadžmenta, osnivanja i registracije preduzeća i preduzetnika, posredovanja kod nabavke i instalacije fiskalnih uređaja i softvera za povezivanje računara sa fiskalnim uređajima i sl., kao i konsalting usluge prilikom nabavke informatičke opreme – računara, štampača, skenera, mrežne opreme i drugih uređaja za opremanje poslovnih kancelarija, kao i potrošnog materijala.

U zavisnosti od Vaše firme, kao i od veličine i kompleksnosti, obima i vrsta delatnosti Vašeg preduzeća ili preduzetničke radnje, radi efikasnog poslovanja, biće Vam potrebne određene usluge, ponuda naših računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga važe za skoro sve delatnosti, a naš pristup će Vam pomoći pri svakodnevnom administriranju.

Ukoliko ste odlučili da angažujete našu agenciju za računovodstvene usluge, budite slobodni da nas kontaktirate i mi ćemo odgovoriti na Vaša pitanja i predložiti način buduće saradnje.